Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
News Ticker
  • Welcome to FG!
  • Why did Santa's helper see the doctor? Because he had a low "elf" esteem!
Sign in to follow this  
Diddums

Bugs, issues and problems

Recommended Posts

Admin
59 minutes ago, Rumelylady said:

Well, shit! That's exactly what I looking for! Thanks!

Ahhh, I thought you were looking for it when you click on a fully updated thread. Nice one Tommy!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I knew what she was talking about because it took me a while to figure it out myself at first.  It's a feature I rely on!  I'd love to see a floating bar on this site like on the "other" site.  Something with the main page link, top of the page, and unread posts.  That'd be great.  I should look into it..  

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Admin

I've found that sometimes when i click the "Submit reply" button it doesn't refresh the page, so it looks like your post hasn't gone through properly even though it has.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is the error we receive after posting replies to any thread. If you refresh your browser it will still show the error but force the post through, as a double post. If you do not refresh the post doesn't happen. When you go to delete the double post it says the post never existed.

error.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I kept getting an error message when trying to post in Drifter's headset thread, but apparently the posts went though because I've got a triple post there now. The error was something about the theme not being supported. I'd copy it but I didn't want to end up with a fourth post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the unread function seems to be messing up

I see stuff like this tread that indicates there are unread messages while there were not. Tommy is the last person according to what I see. 

LC is what I see on the home page

Share this post


Link to post
Share on other sites

A few users seem to be double posting and I get this error popping up after I submit '' Template forums/front/topics/topic is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme ''

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

I'm gettting the following error when posting

 

[[Template forums/front/topics/topic is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, cyberninja2601 said:

 

 

I'm gettting the following error when posting

 

[[Template forums/front/topics/topic is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

I just posted about that but you may not be able to see my post...or even this one:lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Admin

Guys, sorry about that.....tried to fix tapatalk whilst at work and went pear-shaped. Have disabled it so its all working.

I'll try and fix tapatalk again later. Sorry for the inconvenience.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Admin
20 minutes ago, GazzaGarratt said:

Guys, sorry about that.....tried to fix tapatalk whilst at work and went pear-shaped. Have disabled it so its all working.

I'll try and fix tapatalk again later. Sorry for the inconvenience.

You definitely don't need to be sorry ❤️

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Drifter said:

At least once per day it seems I get that error message saying "fatal error"...whats the deal with that??

Since you are single the site has taken it upon itself to tell you, you screw up every day    <rim shot please> :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Admin

I've just created a new thread in the BF1 section but on the home page it says the last post in that section was from the Overwatch thread, not sure if this is a bug/issue or just the way it is?

All i know is i don't want people missing out on some sweet sweet BF1 beta

Share this post


Link to post
Share on other sites
Admin
1 hour ago, tronic44 said:

I've just created a new thread in the BF1 section but on the home page it says the last post in that section was from the Overwatch thread, not sure if this is a bug/issue or just the way it is?

All i know is i don't want people missing out on some sweet sweet BF1 beta

I think this was because my computer has signed me out and i hadn't noticed :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Admin

Ok, so if i'm in a thread then click onto the Forever Gaming link at the top to take me back to the home page it signs me out.....or seems to sign me out but then when i click back on a thread i'm signed back in. I'm awful at explaining things so i made a video :lol:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Admin
37 minutes ago, tronic44 said:

Ok, so if i'm in a thread then click onto the Forever Gaming link at the top to take me back to the home page it signs me out.....or seems to sign me out but then when i click back on a thread i'm signed back in. I'm awful at explaining things so i made a video :lol:

 

Ok this isn't happening any more, not sure if something been fixed or what but nice one :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/16/2016 at 0:33 PM, tronic44 said:

Ok this isn't happening any more, not sure if something been fixed or what but nice one :lol:

All those tabs you had open though!  LOL

Share this post


Link to post
Share on other sites
Admin
6 hours ago, Capn_Underpants said:

All those tabs you had open though!  LOL

:lol: Yeah i constantly have about 15 tabs open, at least some of them are to do with work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Admin

FYI - Unread content button doesn't work for me on mobile. Either Didds or I will sort. Let us know if it starts working or is working okay for anyone else.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Admin
6 hours ago, GazzaGarratt said:

FYI - Unread content button doesn't work for me on mobile. Either Didds or I will sort. Let us know if it starts working or is working okay for anyone else.

I've fixed this now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy